Biovader Biovader
Biovader
Biovader
  • Home
  • 't Biostalletje
  • Groothandel
  • Contact
  • ons bedrijf in beeld
  • 't Biostalletje

Ons bedrijf in beeld


20160705_092603.jpg
aardappelenrapenhelmametkist.jpg
20200908_095541.jpg
helmapaktbloemkoolin2.jpg
IMG-20200914-WA0007.jpg
bloemkoolronadlenchirsdec2014.jpg
aardappelenrapenronaldDSCN1740klein.jpg
bloemkoolinkar.jpg
IMG_20151124_221900_3CS1.jpg
IMG_20170825_090856.jpg
IMG_20160919_154649.jpg
IMG_20180723_114305.jpg
IMG_20160919_165411.jpg
koolland-1.jpg
pompoenoog.jpg
pompoenoogsoogstfestival012.jpg
ronaldsinijdtbloemkool.jpg
20200417_081457.jpg
20201017_1120251.jpg
IMG-20201012-WA00001.jpg
20201107_085002.jpg
20200421_084800.jpg
ploegenmetmeeuwen.jpg
tractorbloemenrand.jpg
20170927_141914.jpg
DJI_03282.jpg
20200510_0832052.jpg
beregeningronald.jpg
IMG_20170829_201850.jpg
DJI_0330.jpg
tuinbonenronald2021.jpg
  • (1 / 3)
  • 1
  • 2
  • 3

bloemkool

Bloemkool is bij ons een zeer gewilde groente. De smaak is gewoon erg goed, en dat hebben we niet van onszelfJ. Heerlijk om te koken, maar tegenwoordig ook in trek op de barbecue of om er bloemkoolrijst van te maken.


romanesco

 

Romanesco “eet je met je ogen”.  Dit is een prachtige groente op je bord. Een geometrisch kunstwerkje.  Maar ook gewoon erg lekker. Zelfs mensen die niet van bloemkool houden lusten romanesco vaak wel . Romanesco is iets milder en wellicht iets zoetiger van smaak.

De torentjes blijven na het koken mooi groen en blijven lekker stevig.


koolraap

Koolraap behoort is een beetje een vergeten groente. Familie van het meiknolletje en radijs!

Geurig geelvlezige knol, om te stoven, in een ovenschotel en zelfs rauw.

Basisrecept koolraap.

 

Koolraap is een heel gezonde groente met een typische  maar zachte smaak.

 

Koolraap heeft  ongeveer een kwartier nodig om gaar te worden. Ikzelf vind het handig om de knol eerst in plakken te snijden en dan te schillen. Nu kun je de koolraap in blokjes of frieten snijden. Met een beetje water en klontje boter  gaar laten stoven. Zout en peper naar smaak toevoegen. Sausje van boter, bloem en nootmuskaat eroverheen en klaar. Een kommetje rozijnen op laatst even mee laten stoven is ook heel lekker. Ook lekker is puree van half aardappel/half koolraap, ditzelfde kun je trouwens ook doen met knolselderij!

Wist je dat je koolraap ook rauw kunt eten?


© 2020 - 2023 Biovader
Powered by JouwWeb